Voetbalschool

Alle jonge voetballers en voetbalsters dromen ervan prof te worden.

Bij Voetbalschool ABC willen we ze dat gevoel van profvoetballer zijn geven.

Ze dragen ze allemaal hetzelfde tenue, Ze moeten op tijd aanwezig zijn en er wordt professioneel getraind. Er is respect voor medespelers en tegenstanders.

Voetbalschool ABC

Voetbalschool ABC is een niet clubgebonden voetbalschool die professionele voetbaltrainingen aanbiedt voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar.

Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich persoonlijk te ontwikkelen. Door diverse voetbalhandelingen veelvuldig uit te voeren zal ieder kind zich optimaal en individueel kunnen ontwikkelen.Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen waardoor het plezier in voetbal nog meer zal groeien.

Voor wie is

Voetbalschool ABC?

De trainingen van de voetbalschool zijn voor jongens en meisjes tussen de 6 en de 15 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van een voetbalvereniging. De groepen worden zo goed mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau. Het gaat vooral om plezier maken.

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen vinden plaats in het stadion van 2e divisie club GVVV Veenendaal

Sportpark Panhuis

Wanneer zijn de Trainingen?

Iedere Vrijdag

 van Maart t/m Mei en van September t/m november geven wij 10 techniektrainigen. Er wordt 1 uur lang techniek training gegeven.

Wat zijn de Kosten voor 10 weken trainen?

Basiscursus 10 weekse techniektraining

€ 150,- Incl Verplicht Kledingpakket Heb je eerder deelgenomen dan zijn de kosten € 80,-

“Het gaat er niet om dat je de beste bent? Maar dat je beter wil presteren dan gisteren”