Nieuws

Inschrijving Geopend

Wij gaan weer beginnen op sportpark Panhuis. Op het hoofdveld van GVVV gaan we in September 2023 weer starten met de 10 weekse trainingen. Wil jij deze niet missen schrijf je dan snel in via onze site.
wil jij alles uit jezelf halen? dan zien wij je graag in September 2023

Inschrijven ABC
VOETBALSCHOOL ABC WEER VAN START

GVVV zet ABC in de picture middels een mooi stukje op de Site

Sinds vrijdag 12 maart worden er op de vrijdagavond weer trainingen gegeven bij G.V.V.V. Deze trainingen worden georganiseerd door ABC. Deze voetbalschool organiseert twee keer per jaar tien voetbaltrainingen voor de leeftijdscategorie van 6 tot 15 jaar.

LEES MEER

Voetbalschool ABC
Is Opleidingspartner van Jonger Oranje geworden

Voetbalschool ABC verzorgt in aanloop naar de Jonger Oranje Talentendagen voorbereidingstrainingen aan de talenten van Jonger Oranje. Tijdens de JO Voorbereidingstraining worden de spelers in lijn met de visie van Voetbalschool ABC getraind. Naast de techniektraining, wordt veel aandacht besteed aan de algehele balcontrole. Met onze ervaring weten we de kinderen te motiveren om alles uit hun talent te halen om uiteindelijk hun doel te halen.

MEER INFORMATIE

Gratis!! Bij nieuwe aanmelding ABC

Beste voetbaltalenten van de Veluwe. Let op! In september starten we weer met 10 techniek trainingen bij 2e divisie club GVVV.  Schrijf je nu in en ontvang bij je inschrijving een gratis voetbalschoenen tasje van Voetbalschool ABC.

inschrijven

YES, Wij gaan vrijdag 8 mei weer van start

Vrijdag a.s gaan we weer van start met de trainingen. Natuurlijk houden wij rekening met de maatregelen van het RIVM.

Om alles verantwoord te organiseren gelden, de volgende regels: Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers die trainen, trainers en aangestelde vrijwilligers voor de organisatie. Ouders hebben geen toegang tot het sportpark; Ouders mogen hun kind(eren) wel brengen en ophalen. Kom alleen, blijf zelf in uw auto. Blijf per fiets of te voet op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en ga niet samenscholen; De kantine, het kleedkamergebouw en toiletten zijn gesloten; Het hek bij veld 2 is de ingang, via veld 1 verlaat je het sportpark; Je komt vijf tot tien minuten voor start van de trainingen pas op het sportpark en gaat direct na het trainen naar huis. Kom dus niet eerder; Als uw kind of iemand in uw gezin klachten heeft (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts) blijf dan thuis; Als iemand in het gezin positief is getest op het coronavirus (COVID-19), moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact. Kleed je thuis om en kom in je trainingskleren naar het sportpark; Was je handen met zeep en water voor je naar sportpark komt en ook als je weer thuis bent; Ga thuis naar het toilet, voordat je gaat trainen; Kantine en kleedkamergebouw zijn gesloten, neem als je dat wil zelf een herkenbaar flesje water mee; Je gaat direct naar het trainingsveld van je team; Jongeren van 13 tot en met 18 jaar houden altijd anderhalve meter afstand, ook bij ingang en op het trainingsveld; Luister goed naar je trainer en maak er samen een leuke training van; Na afloop van de training ga je direct weer naar huis via de uitgang bij het hoofdveld  Hoest en nies in je ellebogen en maak gebruik van papieren zakdoekjes. Voetbalschool ABC

Kleine voetbal ABC 

Binnenkort beschikbaar bij Voetbalschool ABC.

Wil je ook thuis oefenen met je voetbalschool ABC minibal? Of misschien wil je het aanschaffen als verjaardagscadeau? Ze zijn voor 14,95€ te koop. Voor meer informatie 0653106906

Samenwerking G.V.V.V en Voetbalschool ABC 

Vanaf dit najaar start er een voetbalschool op de vrijdagavonden bij G.V.V.V. Na vele gesprekken door de afdeling voetbal technische zaken bij de jeugd van G.V.V.V. is besloten om in zee te gaan met Richard Ribbens van Voetbalschool ABC.

Voetbalschool ABC voelt zich trots met eigen Kledinglijn 

Met trots kunnen we melden dat Voetbalschool ABC in samenwerking met Sportted Ede een eigen kleiding lijn heeft samengesteld voor al onze talenten.

naar de shop

Control the moves, improve your skills 

Maak kennis met de minisoccerbal bij Voetbalschool ABC Bij Voetbalschool ABC beschikken wij over de minisoccerbal en trainen we de algehele balcontrole tijdens de trainingen.