Alle jonge voetballers en voetbalsters dromen ervan prof te worden.

Bij Voetbalschool ABC willen we ze dat gevoel geven. Ze trainen op de mooiste locatie van Gelderland, Met de beste materialen, Ze dragen allemaal hetzelfde tenue, Ze moeten allemaal op tijd aanwezig zijn, er wordt proffecioneel getraind. Er is respect voor medespers en tegenstanders.

Voetbalschool ABC

Voetbalschool ABC is een niet clubgebonden voetbalschool die professionele voetbaltrainingen aanbiedt voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar. Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich persoonlijk te ontwikkelen.Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enorm toenemen waardoor het plezier in voetbal nog meer zal groeien.

Voor wie is Voetbalschool ABC?

De trainingen van de voetbalschool zijn voor jongens en meisjes tussen de 7 en de 14 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van een voetbalvereniging. De groepen worden zo goed mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau. Het gaat vooral om plezier maken.

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen vinden plaats op het hoofdveld van 2e divisie club GVVV Veenendaal Sportparkpanhuis

Verlengde Sportlaan 2 3905 AE Veenendaal 0318 – 514 562 (clubhuis)

Wanneer zijn de Trainingen?

iedere Vrijdag op sportpark Panhuis thuishaven van GVVV Veenendaal. 10 trainingen van Maart t/m Mei en 10 trainingen van September t/m november Er wordt 1x per week getraind.

Wat zijn de Kosten voor 10 weken trainen?

Basiscursus 10 weekse techniektraining € 150,- Incl Verplicht Kledingpakket Heb je eerder deelgenomen dan zijn de kosten € 80,-

“Het gaat er niet om dat je de beste bent? Maar dat je beter wil presteren dan gisteren”