Voetbalschool ABC en KSV Fortissimo gaan samenwerken

KSV Fortissimo en Voetbalschool ABC gaan samenwerken om de jeugdspelers van KSV Fortissimo te voorzien van techniek trainingen.
Onder leiding van Voetbalschool ABC zal de reguliere training op dinsdag voorzien worden van een compleet nieuw concept. De voetbalschool gaat voor de gehele onderbouw Jo-09 en Jo-11 de trainingen verzorgen.

Een compleet nieuwe uitdaging voor zowel KSV Fortissimo als Voetbalschool ABC. 

Tevens krijgen jeugdspelers de mogelijkheid van KSV Fortissimo om extra techniek trainingen te volgen bij Voetbalschool ABC. Deze zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur op het complex van KSV Fortissimo.

Beide trainingsdagen worden onder leiding van Richard Ribbens verzorgt.

Deze gezellige vereniging is zeer ambitieus. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem - Keepersaction en nu dus ook met voetbalschool ABC. De vereniging heeft meer dan voldoende faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreed voelt zich direct enorm welkom.Op deze locatie is de support van de ouders natuurlijk onontbeerlijk. De kantine is altijd open zodat je met b.v. een kop koffie op het terras kunt zitten van waar je prima alle spelers in actie kunt zien.