Samenwerking G.V.V.V en Voetbalschool ABC

Samenwerking is officieel⚽️

Vanaf dit najaar start er een voetbalschool op de vrijdagavonden bij G.V.V.V. . Na vele gesprekken door de afdeling voetbal technische zaken bij de jeugd van G.V.V.V. is besloten om in zee te gaan met Richard Ribbens van Voetbalschool ABC . Voor Richard is dit de kans om voor de gehele Vallei regio een voetbalschool te organiseren bij de toonaangevende amateurvereniging G.V.V.V . De voetbalschool richt zich op de jongste jeugd van 7 tot en met 13 jaar oud voor zowel jongens als meisjes. De trainingen van de voetbalschool zullen op de vrijdagavond op een 2 tal tijdvakken van 17.00 - 18.00 en van 18.15 - 19.15 uur georganiseerd worden aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis.

De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling. Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van:

-Pass en traptechniek

-Aan en meeneemtechniek

-1 tegen 1 situatie (meerdere situaties)

-Kap en draaitechniek

-Wendbaarheid en souplesse

Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen.

De eerste trainingen starten op vrijdag 20 september en tot 1 september kan iedereen zich rechtstreeks inschrijven bij Voetbalschool ABC . Voor meer informatie en inschrijvingen ga naar de website van www.voetbalschool-ABC.nl