Nieuws

Inschrijving 10 weekse training

De inschrijving van Voetbalschool ABC is geopend.

U kunt zich inschrijven voor de 10 weekse trainingscursus.

In maart 2020 starten we met nieuwe trainingen.

1e training ABC

20-09-2019 zijn we gestart met 30 deelnemers met de 1e techniektraining op sportpark Panhuis. Het sportpark van GVVV is sinds dit jaar de trainingslocatie van voetbalschool ABC.

Samenwerking G.V.V.V en Voetbalschool ABC

Samenwerking is officieel⚽️

Vanaf dit najaar start er een voetbalschool op de vrijdagavonden bij G.V.V.V. . Na vele gesprekken door de afdeling voetbal technische zaken bij de jeugd van G.V.V.V. is besloten om in zee te gaan met Richard Ribbens van Voetbalschool ABC . Voor Richard is dit de kans om voor de gehele Vallei regio een voetbalschool te organiseren bij de toonaangevende amateurvereniging G.V.V.V . De voetbalschool richt zich op de jongste jeugd van 7 tot en met 13 jaar oud voor zowel jongens als meisjes. De trainingen van de voetbalschool zullen op de vrijdagavond op een 2 tal tijdvakken van 17.00 - 18.00 en van 18.15 - 19.15 uur georganiseerd worden aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis.

De trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling. Binnen deze trainingen wordt de focus gelegd op het verbeteren van:

-Pass en traptechniek

-Aan en meeneemtechniek

-1 tegen 1 situatie (meerdere situaties)

-Kap en draaitechniek

-Wendbaarheid en souplesse

Voetbalschool ABC wil jonge voetballers de kans geven zich te ontwikkelen op het gebied van individuele voetbalhandelingen.

De eerste trainingen starten op vrijdag 20 september en tot 1 september kan iedereen zich rechtstreeks inschrijven bij Voetbalschool ABC . Voor meer informatie en inschrijvingen ga naar de website van www.voetbalschool-ABC.nl

Voetbalschool ABC voelt zich trots

Eigen Kleding Voetbalschool ABC


Met trots kunnen we melden dat Voetbalschool ABC in samenwerking met Sportted Ede een eigen kleiding lijn heeft samengesteld voor al onze talenten.

Vrijdag 8 maart 2019 starten de eerste 12 deelnemers in deze mooie trainingtop

108007-8900-01jpg

Voorjaarscursus 2019

De Voetbalschool is trots te melden dat nu 4 van de 8 deelnemers van de najaarscursus zich ook al weer hebben ingeschreven voor de voorjaarscursus.

Tevens hebben ook al 2 nieuwe talenten zich aangemeld voor de voorjaarscursus. 

Landelijke Meidendag Voetbalschool ABC en Keepersschoolontour

meidenvoetbaldag_logo_150png

Op zondag 21 oktober organiseren wij een landelijke meidendag

 Omdat we merken dat er ook veel vraag is naar meidendagen voor voetbalsters en Keepers hebben wij de samenwerking met Keepersschoolontour gezocht om een speciale editie te organiseren.

Keepersschool On Tour bestaat dit jaar 5 jaar en wil hiermee voor alle meiden in Nederland iets leuks organiseren. 

Wij hebben de beschikking over 2 velden en kunnen hier in totaal 160 meiden op kwijt.

Voor € 20,00 ontvang je een hele dag training, professionele trainers, een heerlijke lunch, drinken en een aandenken.

Verder kan je de strijdt aangaan voor de beste keepster of speelster van 2018.

Wordt jij de nieuwe Sari van Veenendaal of Lieke Martens? Schrijf je dan snel in en ben erbij


Voetbalschool ABC en KSV Fortissimo gaan samenwerken

KSV Fortissimo en Voetbalschool ABC gaan samenwerken om de jeugdspelers van KSV Fortissimo te voorzien van techniek trainingen.
Onder leiding van Voetbalschool ABC zal de reguliere training op dinsdag voorzien worden van een compleet nieuw concept. De voetbalschool gaat voor de gehele onderbouw Jo-09 en Jo-11 de trainingen verzorgen.

Een compleet nieuwe uitdaging voor zowel KSV Fortissimo als Voetbalschool ABC. 

Tevens krijgen jeugdspelers de mogelijkheid van KSV Fortissimo om extra techniek trainingen te volgen bij Voetbalschool ABC. Deze zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur op het complex van KSV Fortissimo.

Beide trainingsdagen worden onder leiding van Richard Ribbens verzorgt.

Deze gezellige vereniging is zeer ambitieus. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem - Keepersaction en nu dus ook met voetbalschool ABC. De vereniging heeft meer dan voldoende faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreed voelt zich direct enorm welkom.Op deze locatie is de support van de ouders natuurlijk onontbeerlijk. De kantine is altijd open zodat je met b.v. een kop koffie op het terras kunt zitten van waar je prima alle spelers in actie kunt zien.

Flyer Voetbalschool ABC

Als je nu inschrijft bij onze Voetbalschool dan betaal geen 100€ maar tijdelijk door de actie maar 75€.
Bij deze 10 weekse techniektraining zit ook een fantastisch voetbaltenue van Adidas.

Schrijf je nu in en profiteer van deze openingsactie.www.voetbalschool-abc.nl/inschrijven