Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

-Het contract tussen Voetbalschool ABC en de speler treedt in werking op het moment dat het inschrijfformulier volledig ingevuld en verstuurd is.

-Alle cursusinformatie wordt per mail verstuurd. Het is belangrijk om een wijziging in e-mailadres z.s.m. door te geven.

-De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst geregistreerd tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.
Bij een te gering aantal inschrijvingen kan de cursus worden geannuleerd.

-Betaling vindt plaats d.m.v. een factuur die na de inschrijving verstuurd zal worden.

-Teruggave van een deel van de inschrijving is alleen mogelijk bij gebleken overmacht (duidelijk aantoonbare blessure/langdurige ziekte).

-Voetbalschool ABC is clubonafhankelijk en te gast bij GVVV Veenendaal. Dit houdt in dat de spelers zich correct dienen te gedragen, zowel binnen als buiten het veld. Bij het niet naleven van dit gedrag kan verwijdering volgen.

-Voetbalschool ABC stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal, materiële schade en blessures.

-Bij ziekte/afwezigheid graag afmelden via het contact formulier de mail of via de app.

-Spelers zijn verplicht te trainen in de kleding van Voetbalschool ABC en dienen 5 minuten van te voren aanwezig te zijn.

-Bij opgave van meerdere kinderen uit 1 gezin krijgt het 2e kind 10 euro korting op het cursusgeld, Voorwaarde is dat alle kinderen wonen op hetzelfde adres.

Overige

U bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw gegevens, zodat wij u kunnen contacteren. Denk hierbij aan het doorgeven van adreswijzigingen, of wijzigingen van e-mailadressen of telefoonnummers.

Alle audio en/of visuele opnames die door Voetbalschool ABC  ten tijden van diens activiteiten gemaakt worden zijn automatisch eigendom van Voetbalschool ABC. Bij aanmelding voor welke activiteit dan ook geeft men De Voetbalschool het recht beelden te gebruiken voor commerciële en promotionele doeleinden van Voetbalschool ABC.

Voetbalschool ABC bepaald het maximaal aantal deelnemers.