ABC Partners

Waarom Partner worden van een voetbalschool?

Voetbalschool ABC wil zorgen dat het voor iedereen heel aantrekkelijk is om deelnemer te worden van Voetbalschool ABC en zich hierdoor verder te kunnen ontwikkelen. Tevens willen we de kwaliteit van een zo hoog mogelijk niveau aanbieden. We willen dan ook in de toekomst bepaalde trainingsmaterialen aanschaffen waardoor we ons kunnen onderscheiden ten opzichte van anderen. Door ster-sponsor van ABC te worden draagt u bij aan de kwaliteit van de voetbalschool en u maakt het mede mogelijk dat wij de huidige tarieven per deelnemer kunnen blijven aanbieden. Hopelijk is deze formule een blijvend succes, zodat er vele kinderen zich nu én in de toekomst verder kunnen ontwikkelen!

Partner ABC Brons

U steunt ons voor €250,- excl. BTW per jaar. U wordt onderdeel van Voetbalschool ABC

Wat bieden wij u als Partner: 1.Positieve naamsbekendheid in de regio met veel media en Social Media aandacht. 2.Een tweejarige overeenkomst. 3.Uw website met logo en naam komt op www.voetbalschool-abc.nl 4. ‘’Partner Brons van ABC’’ kan 1 kind opgeven bij voetbalschool ABC, waarbij 10 trainingen en het kledingtenue voor het kind kosteloos is. Deze waardebon kan u uitreiken aan een door u te bepalen talent inclusief bijbehorend fotomoment.

Partner ABC Zilver

U steunt ons voor €500,- excl. BTW per jaar. U wordt onderdeel van Voetbalschool ABC

Wat bieden wij u als Partner: 1.Positieve naamsbekendheid in de regio met veel media en Social Media aandacht. 2.Een tweejarige overeenkomst. 3.Uw website met logo en naam komt op www.voetbalschool-abc.nl 4. ‘’Partner Zilver van ABC’’ kan 2 kinderen opgeven bij voetbalschool ABC waarbij 10 trainingen en het kledingtenue voor het kind kosteloos is. Deze waardebon kan u uitreiken aan een door u te bepalen talent inclusief bijbehorend fotomoment.  5.Uw logo op de mouw of broek van het voetbalschool ABC tenue.

Partner ABC Goud

U steunt ons voor €750,- excl. BTW per jaar. U wordt onderdeel van Voetbalschool ABC

Wat bieden wij u als Partner: 1.Positieve naamsbekendheid in de regio met veel media en Social Media aandacht. 2.Een tweejarige overeenkomst. 3.Uw website met logo en naam komt op www.voetbalschool-abc.nl 4. ‘’Partner Goud van ABC’’ kan 2 kinderen opgeven bij voetbalschool ABC, waarbij 20 trainingen en het kledingtenue voor het kind kosteloos is. Deze waardebon kan u uitreiken aan een door u te bepalen talent inclusief bijbehorend fotomoment. 5.Uw logo achterop het shirt van voetbalschool ABC

Sponsoren ABC

Als u partner van voetbalschool ABC bent geworden dan zal uw bedrijflogo hieronder geplaatst worden als partner van voetbalschool ABC